Развратен фен успя да ядоса Андреа  Бандова, позната със запомнящия

...
Развратен фен успя да ядоса Андреа  Бандова, позната със запомнящия
Коментари Харесай

Перверзен тип си го развя пред Андреа Банда Банда, тя го направи за резил в мрежата

Развратен почитател съумя да ядоса Андреа  Бандова, позната със запаметяващия се псевдоним Банда Банда, видя HotArena. Андрея се разгневи поради неприлична фотография от псевдо обожател, на която мъжът е  със свалени гащи и взема решение да си опитва шанса по този безразсъден метод.

" Може би получаваш и други такива фотоси, само че тази друга съгласно мен! " гласи палавото обръщение под фотоса на развратника.

„ Това е доста всеобщо събитие. Много девойки и дами с известност получават сходни фотоси и просто ги пренебрегват и не приказват за това, тъй като е неудобно “ споделя Андреа пред „ България Днес “ . Тя е безапелационна, че изпращането на голи фотоси е сериозен проблем, на който би трябвало да се отдели нужното внимание. По думите й тя получава десетки известия от подрастващи девойки, които изпадат в сходна обстановка. Една от тях е 14-годишна нейна последователка, която споделя, че й е омръзнало да получава срамотиите на 20-годишни мъже, които й задават неуместни въпроси. Андреа споделя, че остава потресена от сходен топ известия.

„ Сега, с натиска на обществените мрежи, мисля, че извънредно значимо да се приказва и да се разискват такива несъответстващи действия рискови за дребните, които живеят в Instagram, Facebook, тик-ток и безусловно всеки може да покаже или изпрати каквото си изиска на другия ". Андреа не получава постоянно сходни фотоси, само че държи при всяка такава, да го разгласява и да подвига звук, най-малкото да засрами мъжете, които го вършат.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР